INSTAGRAM
Image Alt

İletişim

BİZE MESAJ GÖNDERİN

İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Homemade Aromaterapik Ürünler Ticaret Anonim Şirketi tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. İnternet sitemizdeki iletişim formu aracılığıyla paylaştığınız ad soyad, e-mail kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve başvuruda bulunduğunuz konu hakkında sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Ayrıca işbu form ile paylaştığınız bilgiler üzerinde mutlak bir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bilmemizi istemediğiniz kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi Şirketimizle paylaşmamanızı tavsiye ederiz. Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” ve “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır. Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre, İcadiye Mh. Ayarcıbaş Sk. No:5 Üsküdar/İstanbul adresine yazılı olarak gönderebilir veya kurumsal@homemadearomaterapi.com e-posta adresine iletebilirsiniz.

Şubelerimiz

 

HOMEMADE LAB

Laboratuvar – Ofis

GOOGLE HARİTA

İcadiye Ayarcıbaşı Sokak No:5

Üsküdar-İstanbul

KUZGUNCUK

Dükkan

Hafta içi – 10:00-19:00

Cumartesi – 10:00-19:00

Pazar – 10:00-19:00

GOOGLE HARİTA

İcadiye Caddesi no.21/A

Kuzguncuk/İstanbul

Nişantaşı

Dükkan

Hafta içi – 10:00-19:00

Cumartesi – 10:00-19:00

Pazar – Kapalı

GOOGLE HARİTA

Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak No:19/C

Topağacı/Nişantaşı – İstanbul

KANYON

Dükkan

Hafta içi – 10:00-22:00

Cumartesi – 10:00-22:00

Pazar – 10:00-22:00

GOOGLE HARİTA

Büyükdere Cad. No:185 Kat:-1 90B
Levent – İSTANBUL

İZMİR – ALSANCAK

Dükkan

Hafta içi – 10:00-19:00

Cumartesi – 10:00-19:00

Pazar – Kapalı

GOOGLE HARİTA

İtalya Sokak No.6C

Alsancak-İzmir

HOMEMADE SAHİL

Atölye ve Eğitim Alanı

GOOGLE HARİTA

Çarşı Caddesi No.7

Kuzguncuk-İstanbul